چهارشنبه، مهر ۱۵، ۱۳۸۸

بهداشت گوشت - بيماري انتروتوكسمي

بیماری انتروتوکسمی
Enterotoxemia
عامل تولید
کلستریدیوم ولشی
علایم
تجمع مایع خون الود در پریکارد – خونریزی و نرمی کلیه ها
قضاوت
اگر خون دام بطور کامل خارج شده باشد پس از برداشت پرده های سروزی و ضبط کلیه ها به لاشه اجازه مصرف داده می شود . اگر خونگیری ناقص بوده یا اینکه بر روی لاشه عوارض توکسمی دیده شود ضبط کلی لاشه ضروری است .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند