یکشنبه، مهر ۱۹، ۱۳۸۸

قصابي - قنادي

گوشت دام – شيريني قنادي
گوشت لاشه هايي كه در قصابيها خارج از يخچال نگهداري ميشود زودتر فاسد ميشود از قصاب بخواهيم از گوشت داخل يخچال به ما بفروشد .
اصلا تاكنون به شيشه يخچال قصابي يا سوپرماركت يا قنادي دست زده ايد تا ببينيد كه ايا سرد است تا معلوم شود كه برودت ان روشن است .
كلاهي كه قصابان و قنادان سر خودشان ميگذارند بايد تمام موهايشان را بپوشاند واگر حتي يك تارمويشان هم ديده شود در واقع كلاه سرما گذاشته اند نه سر خودشان
اگر قصابان و اشپزان و قنادان ريش داشته باشند بايد ريش بند ببندند تا موي ريششان در مواد غذايي مورد مصرف ما نيفتد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند