پنجشنبه، مهر ۰۹، ۱۳۸۸

بهداشت مواد غذايي - انگلها

ج ـ عوارض حاصله از انگل‌ها: عبارتند از بيماري‌هايي كه توسط انگل‌هايي كه در غذاهاي مختلف وجود دارند، و از طريق لوله گوارش به انسان منتقل مي‌گردند مانند توكوپلاسموز، ژيارديوز، تريشينوز تنيازيس و ... د ـ عوارض حاصله از مواد افزودني: عوارضي كه در اثر مواد افزودني غيرمجاز و يا استفاده بيش از حد استاندارد مواد مجاز و يا در اثر باقيمانده‌هاي داروئي و سموم در برخي از مواد غذايي و يا در اثر آلودگي محيط زيست و اثرات آنها روي فرآورده‌هاي دامي و كشاورزي به وجود مي‌‌آيند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند