چهارشنبه، آذر ۰۴، ۱۳۸۸

بهداشت مواد غذايي در قديم دنباله

در مورد گروه ماهي پزان نيز محتسب بايد مراقبت كند كه ترازوها وظروفي را كه ماهي در آن مي گذارند كاملا تميز باشد , ماهي تازه را بايد بشكافند و تميز كنند و پوست وفلس آنرا بپيرانند وكاملا بشويند وآنگاه نمك بپاشند و هنگامي كه هوا گرم است بيشتر بخيسانند تا اينكه بو ندهد ,آنگاه آرد بپاشند وپس از آن بپزند محتسب بايد مراقب باشد كه ماهي را با پيهي كه از شكم او خارج مي كنند نپزند بلكه هنگام پختن آنرا بازيتون بياميزند . براي آنكه فساد ماهي به تاخير افتد نمك سود كردن آن ضروري است ماهيي كه از نواحي دور مي آورند يا به سبب كساد در انبارها مي ماند بايد فلس آن را باقي گذارند ونمك سود كنند تا از توليد كرم محفوظ بماند و هرگاه ماهي فاسد شود انرا در مزبله هاي بيرون شهر اندازند .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند