یکشنبه، آبان ۲۴، ۱۳۸۸

بهداشت مواد غذايي در قديم دنباله

محتسب بايد در پايان هر روز دكانهاي نانوايي را بازرسي كند ونگذارد كسي از كارگران در روي كيسه هاي آرد يا در محفل خمير گرفتن بخوابد ودستور دهد كه كيسه هارا پس از تكان دادن و شستن بر طنابها آويزند .
در باب سيزدهم نويسنده تاكيد مي كند كه حتي الامكان جز چهار پايان فربه و لطيف شهري را كه منحصرا علف مي خورند ذبح نكنند و نيز مراقبت كنند هنگام وزن كردن درون گوشت حيوان وزنه اي قرار ندهند ,قبل از آويختن حيوان بايد شكم و پوست و ديگر اعضاي حيوان را از سرگين و خون و ديگر آلودگيها پاك كنند و گوشت پخته و سالم را به مشتريان تحويل دهند .
در مورد كباب پزان محتسب بايد مراقبت بيشتري معمول دارد و مواظبت كند كه كباب كوبيده را هرگز با مواد نا مطلوب نظير دنبلان و پيه , كليه و كبد نياميزند , چه اين كارها تدليس و مراقبت محتسب در اين امور لازم است ونيز محتسب بايد كباب پزان را مكلف كند كه چون از فروش بپرداختند و خواستند از دكان بازگردند روي گوشت يا كباب را نمك بپاشند و آن را در ظرفي خالي بگذارند تا از حشرات زمين محفوظ بماند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند