یکشنبه، آذر ۲۲، ۱۳۸۸

بهداشت گوشت

ضایعات و بیماریهایی که گوشت را غیر قابل مصرف می سازند و سبب ضبط کامل لاشه – تمام اندامها و امعائ و احشائ لاشه اعم از خوراکی و غیرخوراکی می شوند عبارتنداز
بوهای غیرطبیعی- اکتینومایکوز عمومی – اکتینوباسیلوز- کمخونی واضح-شاربن-جنون گاوی- شاربون علامتی- اسهال ویروسی گاو- سیستی سرکوز عمومی- فساد- کاشکسی- گوشتهای تبدار- تب برفکی- پرخونی- خونگیری ناقص- زردی پاتولوژیک- یون- لپتوسپیروز-لیستریوز- MCF-ماستیت حاد- ملانوز عمومی- متریت حاد- ادم عمومی- پاستورلوز- بابزیوز- پیمی- هیدروفوبیا- طاعون گاوی- سارکوسیستوز عمومی-سپتی سمی- تتانی- تیلریوز-توکسمی-سل عمومی-اورمی-سیاه مرض- بلوتانگ-لنفادنیت کازئوز- انتروتوکسمی- ابله گوسفندی- تریشینوز

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند