پنجشنبه، دی ۰۳، ۱۳۸۸

بهداشت مواد غذايي در قديم دنباله

ابن اخوه به مراقبت در كار شير فروشان تاكيد مي كند به نظر او بايد متصديان اين پيشه ظروف شير با ليف خرما خوب بشويند و ظروف شير را بپوشانند تااز نفوذ مگس وديگر حشرات جلوگيري شود سهميه هريك از شيرفروشان بايد معين باشد زيرا اگر شير در موعد مقرر مصرف نشود فاسد و ترش مي شود شير فروشان بايداز فروش شير اميخته با آب , يا شير بي چربي خودداري كنند . شير اميخته با اب كه دادوستد ان اصلا روا نيست تشخيص ان چنين است كه در ان گياه عدس ابي مي اندازند تا شير را از اب مشخص كند و مي توالنند تار مويي را در ان بياندازند وسپس بيرون ارند اگر چيزي از شير به مو نچسبد مخلوط است وگرنه خالص است و همچنين هرگاه قطره اي از ان را به پارچه اي بچكانند ان را جذب ميكند واگر خالص باشد ميماند .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند