پنجشنبه، آذر ۱۲، ۱۳۸۸

بهداشت مواد غذايي در قديم دنباله

ابن اخوه مينويسد كه فروشندگان سركه نبايدداخل آن آب بريزند وهنگاميكه بازار روغن زيتون رواج دارد فروشندگان نبايداين روغن را با روغن كاجيره مخلوط كنند سپس راه تشخيص سركه خالص وروغن زيتون خالص را نشان مي دهد در مورد انواع ترشيها نيز معتقد است كه محتسب مكلف است انواع آن را بازرسي كند اگر ترشي كاملا نرسيده , به ان سركه خوب اضافه كنند وهرگاه متغير وفاسد است , فرمان دهد كه به مزبله ها اندازند .همچنين پنيرها , چربيها و روغنهاي فاسد را بايد بدور افكند .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند