پنجشنبه، دی ۱۰، ۱۳۸۸

بهداشت گوشت بيماري سل

بیماری سل
Tuberculosis
عامل تولید
میکوباکتریوم توبرکولوزیس
علایم
وجود دانه های یکنواخت ارزنی شکل در سراسر بافت ریه – کلیه – کبد – طحال – اندامهای جنسی و استخوانها در سل ارزنی – ضایعات پنیری شکل یا اهکی در اندامهای مختلف و پرده های سروزی – تشکیل توده های پنیری شکل نسبتا بزرگ در سل مرواریدی
قضاوت
ضبط عمومی در سل عمومی حاد یا ارزنی – وجود ضایعات سلی در چند گره لنفاوی اصلی – وجود ضایعات گسترش یافته سلی – سل مادرزلدی – وجود ضایعات عودکننده و پیشرفت کننده – توام بودن سل با لاغری مفرط یا بالابودن درجه حرارت بدن دام در موقع ذبح – سل مزمن عمومی .
ضبط موضعی لاشه در صورتی که ضایعات سلی عقده های لنفاوی مزمن و محدود باشند .
برداشت اندامهای الوده و اصلاح لاشه – اجازه مصرف مشروط.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند