چهارشنبه، مهر ۰۸، ۱۳۸۸

مسموميت مواد غذايي

پيشگيري از مسموميت‌هاي غذايي ميكروبي: شستشو و ضدعفوني تجهيزات و وسايل در صنايع غذايي و آشپزخانه پس از خاتمه كار ـ حرارت دادن كافي به غذاها ـ جلوگيري از تماس افراد مبتلا به گلو درد و بيماري‌هاي ريوي با مواد غذايي، شست و شوي مرتب دست‌ها ـ‌ كشيدن و سرو غذا با دستكش ـ حرارت دادن كافي به قوطي‌هاي كنسرو جهت از بين بردن سموم ناشي بوتوليسم ـ عدم استفاده از قوطي‌هاي كنسرو كه بومبه يا باد كرده شده‌اند و از تهيه موادغذايي كنسرو شده و نيمه كنسرو در منازل خودداري گردد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند