ـ بستهبندي چيست؟ يك عامل محافظ و نگهداري كننده است كه از مواد غذايي در برابر صدمات فيزيكي محافظت كرده و از آلودگي آنها در طي حمل و نقل، نگهداري و توزيع جلوگيري مينمايد. ـ انواع بستهبندي فرآوردههاي خام دامي رايج در ايران را توضيح دهيد. 1ـ بستهبندي معمولي در ظرف يكبار مصرف كه فرآورده در ظروف معمولي يكبار مصرف قرار داده شده و با پوشش پلاستيكي مناسب روي آن مانع از آلودگيهاي ثانويه ميشوند. 2ـ بستهبندي در خلاء در ظروف يكبار مصرف با استفاده از دستگاه وكيوم هواي موجود در بسته تخليه ميگردد و بدينوسيله اكسيژن در تماس مستقيم با فرآورده نخواهد بود. 3ـ بستهبندي با اتمسفر اصلاح شده در ظروف يكبار مصرف كه در اين روش با استفاده از گازهاي خنثي نظير N2, CO2 تركيب هواي مجاور فرآورده در داخل بستهبندي را تغيير داده و گازهاي مورد نظر با نسبت مناسب در مجاورت فرآورده خواهند بود. 4ـ بستهبندي كارتني كه فرآورده با حجم بالا را در پوشش پلاستيك و كارتن سه لايه غير قابل نفوذ به آب قرار ميدهند. ـ استاندارد زمان نگهدري فرآوردههاي خام دامي چيست؟ بر اساس نوع بستهبندي و شرايط نگهداري اين زمان تعيين ميشود كه به آن عمر ماندگاري (Shelf – Life) ميگويند
شنبه، مهر ۱۱، ۱۳۸۸
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند