تست رايمينگتون و فاوري براي تشخيص كداميك از عارضههاي زير بكار ميرود؟
1) استئوهماتوكروماتوزيس 2) تشخيص استون
3) تفكيك زرديهاي مرضي و زردي حاصل از وجود كاروتن 4) مسموميت با نيترات و نيتريت
گزينه 3 درست است. براي تمايز زردي غذايي يا فيزيولوژيكي از زردي مربوط به پيگمانهاي صفراوي از آزمايش رايمينگتون و فاوري ميتوان استفاده كرد. صفحه 168 بهداشت گوشت بيماريها و آلودگيهاي داخلي دكتر حسنعلي نشاط، دكتر افشار آزمايش Rimington and Fowrie روش ساده و صحيحي است. براي تفكيك زرديهاي مرضي و زردي حاصل از وجود كاروتن صفحه 122 بازرسي عملي گوشت دكتر خسرو اسماعيلي
- مهمترين عامل در كيفيت گوشت كداميك از ساختمانهاي زير ميباشد؟
1) Endomysium 2) Epimysium
3) Perimysium 4) Primysium
گزينه درست است. سلولهاي عضلاني بوسيله بافت پيوندي به يكديگر متصل ميگردند و هر گروهي از آنها نيزبوسيله بافت پيوندي بيشتري بنام Perimysium پوشيده شده و تشكيل رشتههاي عضلاني را ميدهند.
رشتههاييكه از اجتماع الياف عضلاني تشكيل يافتهاند بوسيلة پوششي از بافت پيوندي بنام Epimysium احاطه گرديده و بدين ترتيب عضله واحدي را ايجاد مينمايند. صفحه 17 بازرسي گوشت دكتر نشاط – دكتر افشار
هريك از الياف عضلاني به وسيله پوششي از يك پرده بسيار ظريف از جنس بافت پيوندي به نام Endomysium احاطه شدهاست.
- عمدهترين عارضه در فاسيولوز حاد چيست؟
1) پرخوني و تورم كبد 2) پوشيده شدن كپسول كبدي از بافت فيبرين
3) بيرون زدن بافت نكروتيك كبدي در صورت فشار دادن 4) همه موارد
گزينه 4 درست است. در موارد حاد پرخوني و تورم كبد بعلت هجوم تعداد زيادي از كپكهاي جوان وجود دارد (هپاتيت حاد) كپسول كبد نشانگر خونريزي بوده از بافت فيبرين پوشيده شده است. كبد در برش داراي سوراخهاي گرد متعددي ميباشد. چنانچه به كبد فشار داده شود بافت نكروتيك كبد و انگلهاي نابالغ بيرون زده ميشوند. چنين كبدي ضبط ميگردد. صفحه 168 بازرسي عملي گوشت دكتر اسماعيلي
-قضاوت در مورد لاشه مشكوك به كاشكسي چگونه است؟
1) ضبط چربيها
2) ضبط كلي لاشه
3) ضبط قسمتي از قلوهگاه
4) آويزان كردن لاشه بمدت 24-12 ساعت كه در صورت خشك و با قوام شدن قابل مصرف است.
گزينه 4 درست است. در موارد مظنون لاشه بايد براي مدت 24-12 ساعت آويزان بماند. چنانچه لاشه خشك و با قوام گرديد ميتوان آن را به مصرف رسانيد صفحه 116 بازرسي عملي گوشت دكتر اسماعيلي در صورتيكه عوارض بيماري مشهود نبوده و لاغري نيز پيشرفت نكرده باشد لاشه را بايد مدت 12 ساعت نگهداشت و پس از اين مدت اگر سطح لاشه و حفرهها خشك و در پالايش سروزي عضلات، مشاهده نگردد ميتوان به لاشه اجازه مصرف داد. صفحه 211 بازرسي گوشت دكتر نشاط – دكتر افشار
در اين نوع لاغري در صورتيكه لاشه داراي ظاهري مرطوب باشد آن را مدت 12 تا 24 ساعت نگهداري مينمايند و سپس اگر ظاهر لاشه خشك و طبيعي گرديد به آن اجازه مصرف مشروط ميدهند. صفحه 171 بهداشت گوشت دكتر نشاط
1) استئوهماتوكروماتوزيس 2) تشخيص استون
3) تفكيك زرديهاي مرضي و زردي حاصل از وجود كاروتن 4) مسموميت با نيترات و نيتريت
گزينه 3 درست است. براي تمايز زردي غذايي يا فيزيولوژيكي از زردي مربوط به پيگمانهاي صفراوي از آزمايش رايمينگتون و فاوري ميتوان استفاده كرد. صفحه 168 بهداشت گوشت بيماريها و آلودگيهاي داخلي دكتر حسنعلي نشاط، دكتر افشار آزمايش Rimington and Fowrie روش ساده و صحيحي است. براي تفكيك زرديهاي مرضي و زردي حاصل از وجود كاروتن صفحه 122 بازرسي عملي گوشت دكتر خسرو اسماعيلي
- مهمترين عامل در كيفيت گوشت كداميك از ساختمانهاي زير ميباشد؟
1) Endomysium 2) Epimysium
3) Perimysium 4) Primysium
گزينه درست است. سلولهاي عضلاني بوسيله بافت پيوندي به يكديگر متصل ميگردند و هر گروهي از آنها نيزبوسيله بافت پيوندي بيشتري بنام Perimysium پوشيده شده و تشكيل رشتههاي عضلاني را ميدهند.
رشتههاييكه از اجتماع الياف عضلاني تشكيل يافتهاند بوسيلة پوششي از بافت پيوندي بنام Epimysium احاطه گرديده و بدين ترتيب عضله واحدي را ايجاد مينمايند. صفحه 17 بازرسي گوشت دكتر نشاط – دكتر افشار
هريك از الياف عضلاني به وسيله پوششي از يك پرده بسيار ظريف از جنس بافت پيوندي به نام Endomysium احاطه شدهاست.
- عمدهترين عارضه در فاسيولوز حاد چيست؟
1) پرخوني و تورم كبد 2) پوشيده شدن كپسول كبدي از بافت فيبرين
3) بيرون زدن بافت نكروتيك كبدي در صورت فشار دادن 4) همه موارد
گزينه 4 درست است. در موارد حاد پرخوني و تورم كبد بعلت هجوم تعداد زيادي از كپكهاي جوان وجود دارد (هپاتيت حاد) كپسول كبد نشانگر خونريزي بوده از بافت فيبرين پوشيده شده است. كبد در برش داراي سوراخهاي گرد متعددي ميباشد. چنانچه به كبد فشار داده شود بافت نكروتيك كبد و انگلهاي نابالغ بيرون زده ميشوند. چنين كبدي ضبط ميگردد. صفحه 168 بازرسي عملي گوشت دكتر اسماعيلي
-قضاوت در مورد لاشه مشكوك به كاشكسي چگونه است؟
1) ضبط چربيها
2) ضبط كلي لاشه
3) ضبط قسمتي از قلوهگاه
4) آويزان كردن لاشه بمدت 24-12 ساعت كه در صورت خشك و با قوام شدن قابل مصرف است.
گزينه 4 درست است. در موارد مظنون لاشه بايد براي مدت 24-12 ساعت آويزان بماند. چنانچه لاشه خشك و با قوام گرديد ميتوان آن را به مصرف رسانيد صفحه 116 بازرسي عملي گوشت دكتر اسماعيلي در صورتيكه عوارض بيماري مشهود نبوده و لاغري نيز پيشرفت نكرده باشد لاشه را بايد مدت 12 ساعت نگهداشت و پس از اين مدت اگر سطح لاشه و حفرهها خشك و در پالايش سروزي عضلات، مشاهده نگردد ميتوان به لاشه اجازه مصرف داد. صفحه 211 بازرسي گوشت دكتر نشاط – دكتر افشار
در اين نوع لاغري در صورتيكه لاشه داراي ظاهري مرطوب باشد آن را مدت 12 تا 24 ساعت نگهداري مينمايند و سپس اگر ظاهر لاشه خشك و طبيعي گرديد به آن اجازه مصرف مشروط ميدهند. صفحه 171 بهداشت گوشت دكتر نشاط
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
لطفا در صورت امكان نظر ارزشمندتان را درج فرمايند